Набір нових поліцейських в Одесі, Харкові та Львові продовжили з 15 липня до 7 серпня. На презентації одеської поліції заступник міністра Ека Згуладзе також розповіла, що навчання кандидатів посилять, а набір в нову поліцію Миколаїва почнеться вже наступного тижня.

"У всіх бажаючих приміряти "американську" форму в Одесі, ще є для цього шанс. Ми продовжуємо набір кандидатів, оскільки відчуваємо зацікавленість до структури і хочемо охопити не тільки обласні центри, а й великі міста регіону", - заявила Згуладзе під час урочистої презентації.

Вона також зазначила, що програму навчання доповнять, врахувавши київський досвід.

"Ми зробимо додаткові курси водіння. Для об'єктивності я маю сказати, що водіння цих машин не таке просте, як здається. Гібридні машини настільки тихі, абсолютно не чуєш мотору. Це ускладнює відчуття контролю машини... Ми приділятимемо додаткову увагу курсам водіння та оформленню ДТП", - сказала Згуладзе.

За словами заступника міністра МВС, зараз вдалося знизити час реагування до шести хвилин у Києві. В Одесі це буде 3-4 хвилини з урахуванням того, що тут трафік не такий складний. В цілому планується набрати 800 поліцейських. Перших патрульних в місті можна буде побачити вже до кінця літа.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Реформа міліції стартує у Харкові, Одесі та Львові

Найближчим часом буде оголошений набір кандидатів в патрульну службу Миколаєва.

Нагадаємо, що губернатор Одещини Михайло Саакашвілі домовився з послом США в Україні Джеффрі Пайєтт, що нових правоохоронців області навчатимуть фахівці з Каліфорнії, а американський уряд платитиме заробітні плати окремим членам команди реформаторів.