Білборд, який кілька днів тому зняли біля Міністерства інфраструктури, знову з'явився. Причому він став ще більше. Величезна вивіска тепер красується на одному із сусідніх будинків.

Про це повідомило джерело Golos.ua.

Нагадаємо, кілька днів тому навпроти Міністерства інфраструктури з'явився рекламний плакат із соціальною рекламою. На борді нанесено напис "Пиво + Бейліс. А Папа знає?"

Як повідомляє видання, безневинна, на перший погляд, соціальна реклама, як з'ясувалося, мала досить скандальний зміст. "Пиво" - це міністр інфраструктури Пивоварський, а "Бейліс" - радник голови Адміністраціі Порошенка — Михайло Бейлін. Журналісти зазначають, що з подачі останнього проходять всі ключові призначення в міністерстві.

"Творці плакату натякають на те, що "ПАПА", тобто Президент, коли дізнається про витівки цієї "парочки", може боляче відшмагати їх по "м'якому місцю", - пояснив один зі співробітників Міністерства.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Читайте також: У Москві мітингують проти війни Росії на Донбасі (фото)

Реклама провисіла менше доби - вже до вечора її зняли. Але через кілька днів новий плакат, ще більший за колишній, знову розмістили на стіні будинку.

Очевидно, пише видання, що і він протримається не довго. Як вважають співробітники Мінінфраструктри, тим, хто хоче сфотографуватися на тлі вивіски - краще поквапитися.