У Слов'янську викрили діяльність сутенерів та закрили дім розпусти. Про це повідомляє прес-служба МВC області.

"Зловмисники відкрили публічний будинок прямо у розважальному комплексі та замаскували його під сауну. Власником нелегального закладу був безробітний 39-річний мешканець Слов'янську", - йдеться у повідомленні.

В складі банди перебували четверо людей.

Силовики відзначили, що сутенери обладнали спеціальні кімнати для надання інтимних послуг. Там постійно перебували 3-4 дівчини за викликом. Їх підбирала поплічниця організатора групи, 32-річна місцева мешканка. Вона також приймала замовлення від клієнтів за контактними телефонами.

"Сутенери залучили до злочинної діяльності двох жінок, 38 та 65 років, які позмінно працювали адміністраторами сауни з "полуничкою". Вони зустрічали "гостей", ознайомлювали їх з прейскурантом, отримували гроші за секс-послуги. Заклад працював цілодобово", - кажуть силовики.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Матеріал по темі: В Краматорську затримали сімейну пару сутенерів

Вартість однієї години сексуальних послуг становила 500 гривень. Половину з них, 250 гривень, отримувала дівчина, решту забирали сутенери. З дівчатами розраховувались після кожної зміни.

Дім розпусти існував близько двох місяців. Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом. Зловмисникам загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.