Едді Хірн, промоутер чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, заявив, що Володимир Кличко в бою з його підопічним проявив себе з найкращого боку.

За словами Хірна, він не був здивований, хорошою формою і підготовкою Кличка.

"Коли я побачив його на зважуванні, зазначив, в якій хорошій готовності і відмінному стані перебуває Володимир, – написав Хірн в своїй колонці для GQ. – Я знаю типажі людей і був упевнений, що цьому бою він віддасть все. Але як же розумно він діяв, почавши з перших хвилин домінувати в ринзі. Він протягом багатьох років не бився так, як з Ентоні. Думаю, що це був один з кращих його боїв.

Також вважаю, що цей поєдинок приніс йому найбільшу повагу вболівальників. Люди забули про те, як нудно він бився протягом десяти років, щоб віддати належне і похвалити його за те, що він боровся і був справжнім воїном в одному з найважливіших поєдинків у його житті.

Після удару, який пропустив Ентоні в шостому раунді, більшість боксерів не піднялися б. Але найголовніше, що Джошуа вистояв, отримавши за бій чимало дуже потужних ударів українця".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа розповів, про що думав під час бою з Кличком.

Фото – Getty Images