В День державного прапора 23 серпня у Львові почне працювати нова патрульна поліція. Керувати 600 поліцейськими призначили 26-річного киянина Юрія Зозулю.

"Призначив наказом головою патрульної поліції Львова Юрія Зозузулю. 26 років. Молодший сержант, за новим законом - капрал. Без збентеження і лукавства – одного з кращих в Київської патрульної поліції зараз. Звання та досвід прийдуть. Головне - енергія і воля до змін, якими ми перетворюємо стару міліцію в нову українську поліцію. Це - вирішальна якість!", - написав міністр МВС Арсен Аваков в своєму Фейсбуці.

Міністр зазначив, що новий керівник львівської поліції – активний учасник Революції Гідності, навчається у Національній академії внутрішніх справ , раніше здобув освіту в одному з польських вишів. До прихода в поліцію Зозуля працював у фінансовій сфері. Саме він затримував за порушення ПДД депутата Сергія Мельничука та віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.

"Юрій вміє оперативно приймати рішення у складних ситуаціях. Впевнений - не підведе! У добрий путь – нова патрульна поліція Львова!", - зазначив Аваков.

Читайте також: Нова поліція вийде на вулиці Львова у кінці серпня

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що раніше губернатор Львівщини Олег Синюта заявляв, що нова поліція вийде патрулювати обласний центр 28 серпня. Причому, крім Львова, поліцейські працюватимуть у 5-6 районних центрах з 20-и.