Найближчим часом на уряд і парламент очікують зміни, розповідає "Сегодня".

Видання повідомляє, що вже в грудні п'ять міністерств із чотирнадцяти наявних хочуть повністю ліквідувати, передавши їхні повноваження іншим.

Днями в інтерв'ю для "Сегодня" Ігор Кононенко, заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенка", розповів про об'єднання Міністерства освіти, соціальної політики та молоді і спорту в одне Міністерство соціального спрямування.

Крім цього, газета пише про намір об'єднати Міністерство аграрно-промислового комплексу з Міністерством екології, а Міністерство регіональної політики взагалі ліквідувати, розподіливши його функції між МВС та Міністерством інфраструктури.

Читайте також: Завдяки податковій реформі зростуть доходи громадян в 2016 – Мінфін

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Міністерство економіки планують об'єднати з Міністерством енергетики, повідомляє газета.

Реформувати парламент, за інформацією газети, планують у січні 2016 року. За словами спікера парламенту Володимира Гройсмана, системний план змін у Верховній Раді розроблять до кінця січня наступного року.