У Маріуполі оголошено жалобу за загиблими вчора мирними жителями, після обстрілу бойовиками селища Сартана.

Про це повідомляє Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"В результаті атак загинули двоє людей - 22-річна дівчина і 34-річний чоловік. За деякими даними, загиблі були переселенцями з Волноваського району. Ще шестеро мирних жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості і госпіталізовані. Серед постраждалих - 10-річна дівчинка з частковою ампутацією стопи, її 29-річна мама - у важкому стані ", - додають у відомстві.

В результаті артобстрілу шість будинків були частково зруйновані, близько 45 будинків отримали пошкодження.

Читайте також: Українські військові відповідатимуть бойовикам на обстріли – штаб

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Через обстріли почалася пожежа на міському газопроводі низького тиску діаметром 150 міліметрів. Пожежу ліквідували близько двох годин ночі", - повідомили в ГСЧС.

У селищі Сартана зараз відсутня електрика, на деяких вулицях немає води. Постраждали вулиці Громова, Червоноармійська, Звивиста, Заозерна.

Нагадаємо, вчора о 22.00 з артилерії був обстріляний Маріуполь і його околиці, в тому числі Сартана, яка відноситься до Іллічівському району міста.