Президент Росії хоче розглянути питання про спрощене отримання громадянства Росії кримськими татарами, які давно проживають у Криму.

Про це він заявив на зустрічі з представниками національних громадських об'єднань Криму, повідомляє УП.

"З приводу отримання громадянства – я поговорю з колегами, якщо мова йде про людей, які тут вже давно проживають фактично, я думаю, що можна прийняти рішення про полегшений порядок отримання громадянства РФ", – сказав Путін.

Читайте також: Севастопольці просять Путіна про відставку "губернатора"

Він також нагадав, що "на соціально-економічну реабілітацію Криму і кримськотатарського народу" Кремль виділив гроші, але поскаржився, що вони обмежені.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"І ми дуже побоюємося, що цих грошей не вистачить ... Це буде, що називається, розмазано тонким шаром, як кажуть, по пирогу. Ніхто не відчує цих грошей", – заявив Путін.

При цьому він застеріг суспільство "від спекуляцій на тему нібито особливих прав того чи іншого етносу в Криму".

Як відомо, у понеділок в Криму відбувається засідання президії Держради за участі Путіна. Під час цього заходу глава окупаційної влади півострова Сергій Аксьонов попросив Путіна спростити українцям дозвіл на роботу в кримській сфері обслуговування, оскільки росіяни у ній працювати не хочуть.