В Одесі екс-міністр екології, оголошений Генпрокуратурою у розшук, Микола Злочевський самовільно зайняв пляж, збудувавши віллу за рахунок "Інфоксводоканалу". Про це глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook.

"Приголомшливий пляж в Одесі прихопив колишній міністр Злочевський, який побудував свою віллу за рахунок Інфоксводоканалу. Господар вілли покрив басейни вілли маскуванням, щоб заховати їх від камер безпілотників, якими останнім часом одеські волонтери стали вивчати цю територію, а наших представників, які прийшли на місце, доглядачі вілли запевняли, що там розміщується всього лише лабораторія", - повідомив губернатор.

"Місце дуже розкішно зроблено, так що одесити не повинні дивуватися збільшеним комунальним тарифам. Адже вони включають в себе і золотих риб, і грандіозні скульптури, що прикрашають цю "наукову лабораторію", - наголосив Саакашвілі і додав: "Якби у нас була прокуратура, власник цієї лабораторії давно сидів би в набагато більш скромному приміщенні".

Читайте також: Гребенщикова "викреслили з історії Росії" за візит до Саакашвілі

"На початку (а вже кінець) літа, я відправив лист в муніципальні служби, більше місяця тому, а у них мабуть були невідкладні справи. Довелося знову нам самим пляж відкривати", - додав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Одесі, за наказом Саакашвілі, знесли паркан, який закривав пляж, захоплений одним з київських олігархів. Триметрова огорожа на березі була зведена ще сім років тому. За стіною знаходився сучасний маєток з вертолітним майданчиком.