Голова Одеського міського управління УМВС України в Одеській області заарештований на отриманні хабара. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"27 серпня слідчі військової прокуратури Південного регіону України спільно зі спецпідрозділом " К " УСБУ в Одеській області затримали " на гарячому ", під час отримання хабара на загальну суму 20 тис. дол. США, начальника Одеського міського управління УМВС України в Одеській області", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чиновника НАН затримали на хабарі у 100 тисяч гривень

Посаду начальника Одеського міськуправління УМВС займає полковник міліції Олег Макуха.

Повідомляється, що наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, міліція разом з Генпрокуратурою затримали "на гарячому" голову Липоводолинської райадміністрації Сумської області, повідомив глава МВС Арсен Аваков. За його словами, затриманий вимагав 1,5 мільйона гривень хабара за дозвіл на пошукові роботи і через посередника вже отримав 700 тисяч.