Сьогодні в Донецькій області почне працювати гуманітарно-логістичний центр. Установа буде відкрита між КПВВ "Зайцеве" і нульовою лінією розмежування.

Про це передає УНН.

Як повідомив напередодні глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, від задуму цього масштабного проекту до його створення пройшло 45 днів.

"За цей час на" голому "місці в полі з'явилася огороджена і заасфальтована площадка площею майже два гектари з автономним водо- і енергопостачанням, будинок-аптека, мобільне відділення" Ощадбанку ", фельдшерсько-акушерський пункт, обладнані торгові ряди і санітарна зона, підведений Інтернет ", - повідомив він.

Читайте також: Жебрівський проти виборів у Маріуполі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За його словами, охороняти громадський порядок на території логістичного центру будуть працівники МВС. Перевірку на в'їзді здійснюватимуть прикордонники, а на виїзді - фіскальна служба.