З 20 по 24 серпня в Кароліно Бугаз проходив фестиваль екстремального спорту Z-GAMES, який залишив після себе купи сміття і сморід на весь пляж, пише Infocenter-odessa.

Про це в соціальних мережах повідомляють відпочивальники, які стали свідками даного дійства.

Очевидці, які опублікували фото наслідків відпочинку приїжджих, сподіваються на те, що даною проблемою зацікавиться керівник обласної адміністрації або його помічник, перед якими адміністрація Кароліно Бугаза всього пару днів тому відзвітувала про успішне завершення курортного сезону.

Читайте також: Мисливці вбили п'ятьох пеліканів з Червоної книги біля Одеси (фото)

"Фестиваль обіцяв, що Затока більше ніколи не буде колишньою, і ця обіцянка - таки галочка. Вартість вхідного квиток 350 грн - 1 день і 450 на весь час проведення, цього явно достатньо, що б після проведення цього заходу, хоча б прибрали сміття. Фото звіт про те, що залишилося на пляжі після проведення найбільшого в Європі фестивалю екстремального спорту, відпіарених у всіх соцмережах і масмедіа, підтриманого Педаном та іншими селебріті"- скаржаться очевидці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще