У мережі оприлюднили знімки обстріляного автомобіля зведеної мобільної групи українських силовиків по боротьбі з контрабандою.

Кадри обстрілу опублікувала група ЄвроМайдан в Facebook.

Нагадаємо, в результаті обстрілу загинули волонтер Андрій Галущенко і співробітник Госфіскальной служби. Ще чотири людини отримали поранення.

"Один із загиблих раніше повідомляв, що отримував погрози через роботу їх групи на даній ділянці в зоні АТО", - йдеться в повідомленні спільноти.

Волонтер спільноти "Армія SOS" і активіст Юрій Касьянов повідомив, що розстріл не був випадковим і вбивали "свої".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Правда відома - убили свої. За контрабас. Замовників знайти неважко - вони в штабі 92-ї бригади, у штабі сектора А і в Генеральному штабі. Без високих покровителів тут ніяк. Занадто великі гроші, щоб красти поодинці", - написав Касьянов на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Під Щастям розстріляли бійців і волонтерів - Тука

Раніше радник Президента і помічник міністра оборони, волонтер Юрій Бірюков повідомив, що трагедія не стала випадковістю і групу чекали.

У свою чергу, луганський губернатор Георгій Тука запевнив, що знає, хто стоїть за розстрілом. Він повідомив зі своєї сторінки в Facebook: "Ти мій особистий ворог!".