У Полтавській області у вересні стартує відбір в нову поліцію. Анкети прийматиме Полтавське обласне управління МВС, а відбирати кандидатів буде комісія з Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомили в УМВС України в Полтавській області.

"Відбір в нову патрульну поліцію стартує в Кременчуці - 21 вересня, а в Полтаві - 23 вересня", - розповів начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Полтавській області Сергій Гаврик.

За його словами, УМВС України в Полтавській області буде приймати анкети через свій сайт, а також безпосередньо в управлінні. Зокрема, там планують організувати гарячу лінію для охочих вступити і call-центр для тих, хто пройде відбір.

Відбір кандидатів і навчання буде здійснювати комісія з Міністерства внутрішніх справ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: У Вінниці почали набір у нову поліцію

Набір нових патрульних триватиме два-три тижні, після чого сформована група з Полтавської області буде проходити навчання на базі одного з місцевих вузів. Кременчужани - в Університеті внутрішніх справ у Києві.

Як повідомив начальник УМВС України в Полтавській області Олег Бех, у Полтаві буде приблизно 270 співробітників патрульної поліції, у Кременчуці - близько 300.