Учора, 8 вересня, о 14:17 перехожий під час прогулянки в парку поблизу Львівського військового ліцею імені Героїв Крут на вулиці Пасічній виявив на відстані близько 100 метрів від житлових будинків два 76-міліметрові артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявлених боєприпасів.

Читайте також: Книгу Надії Савченко представлять у четвер на "Форумі видавців"

Нагадаємо, що днями, група туристів під час подорожі у лісі натрапила на вибухонебезпечний предмет часів війни, що знаходився на відстані 1 км від житлових будинків с.Червлене, Сумської області.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Працівники районного підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій ідентифікували знахідку як 120 мм артилерійський снаряд.