Сьогодні генеральний секретар Організації з безпеки і співробітництва в Європі Ламберто Заньєр і голова спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Ертугрул Апакан відвідали базу безпілотних літальних апаратів біля Маріуполя Донецької області.

Про це повідомляє спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі в Twitter.

"Заньєр перебуває з офіційним візитом в Україні з 10 по 12 вересня", - повідомили міжнародні експерти.

Метою візиту є оцінка ситуації на місцях і обговорення поточної ситуації з представниками місцевої та державної влади, громадянського суспільства та спостерігачами СММ.

Завтра генсек ОБСЄ проведе прес-брифінг для представників ЗМІ у Києві. Також Заньєр виступить на форумі Ялтинської європейської стратегії (YES) у Києві.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Читайте також: ОБСЄ відмовилася спостерігати за виборами терористів на Донбасі

Нагадаємо, що місія Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі не буде брати участь у спостереженні за "виборами" в самопроголошених "ДНР" і "ЛНР".