Російсько-терористичні сили активно переміщаються з окупованої території Донецької області.

У Горлівці помітили сім десятків армійських вантажівок, які завантажують особовим складом російських бойовиків, передає Інформатор.

Першим про ситуацію повідомив на сторінках Facebook військовий експерт Артем Василенко:

"Жителі окупованої Горлівки вже два дні активно пишуть в соціальних мережах про масовий відплив терористів з міста. Є думка, що це спровоковано несплатою бойовикам грошей, а також панічним страхом, що Росія поставить на кордоні свою "стіну" і назад у РФ бойовики не потраплять", - сказав він.

Учора координатор "Інформаційного спротиву" повідомляв про пересування по Горлівці шести танків та 25 БТР. Розвідданих щодо реальних причин активізації терористичних угруповань поки що немає.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Читайте також: За добу не пролунало жодного пострілу з боку сепаратистів - штаб АТО

Раніше повідомлялося, що в окупованій Горлівці базується російський "куратор" так званої "Донецької народної республіки", 59-річний генерал-лейтенант армії РФ Олександр Лєнцов.