Кияни в соцмережах опублікували фото чоловіка, який викрадає мобільні телефони в громадському транспорті. Сподіваються, що завдяки цьому інші жителі міста не стануть жертвами кишенькових злодіїв.

"Вчора із моїм татом трапилася неприємність. Опівдні він сів у майже пустий тролейбус № 1. Між зупинками "Деміївська" та "Либідська" на повороті на нього навалився чоловік. За декілька хвилин батько хотів увімкнути музику але побачив, що немає телефону. Згадав, що дивився час на мобільному, перед тим, як заходив в транспорт. То зрозумів, що той чоловік, який на нього впав, витяг мобільний", - розповідає "Знай" киянка Альона.

Читайте також: Киянам показали під'їздного злодюжку

Її батько підійшов до чоловіка, порадив віддати телефон. Але злодюжка робив вигляд, що здивований.

"Тато попросив водія не відкривати двері, а кондуктора - набрати номер тата. Грабіжник викинув телефон просто на підлогу та вийшов з тролейбусу. Перед тим мій батько встиг зробити його фото. Сподіваюся, що кияни будуть пильними і не стануть жертвами цієї потвори!", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Вона додає, що мобільний був не дуже дорогий. Він коштує півтори тисячі гривень. Але це був її подарунок батькові, тому для нього телефон був дуже цінним.