Міжнародний аеропорт Одеси в серпні цього року обслужив 116,6 тисяч пасажирів. Це на 34,1% більше, ніж за аналогічний період 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

Так, в серпні 2015 року він обслуговував всього 1 311 рейсів. На внутрішніх авіалініях пасажиропотік склав 24 тисячі осіб, що на 25% більш ніж минулого року. Авіакомпанії виконували польоти з одеського аеропорту в Київ, Дніпропетровськ, Львів, Харків.

Зростання пасажиропотоку на 37% спостерігалось і на міжнародних напрямах. Найбільш популярними стали рейси до Анталії, Батумі, Варшави, Відня, Вільнюса, Стамбула та Тбілісі.

"Сьогодні з упевненістю можна говорити про успішність літнього туристичного сезону в Одесі. Ми, як головні південні авіаворота країни, зробили все можливе для того, щоб кожен бажаючий зміг дістатися на курорти в Одеський регіон", - зазначив директор ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса" Віталій Портянко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: В Харкові запускають новий рейс у Стамбул

Злагоджена робота колективу, за його словами, дозволила оптимізувати роботу аеропорту, залучити нових перевізників та відкрити нові рейси. Все це в сукупності і дозволило збільшити пасажиропотік.

За підсумками роботи восьми місяців 2015 року послугами Одеського аеропорту скористалось 650,4 тисяч людей. Це на 62,8 тисячі більше, ніж за аналогічний період минулого року.