Працівники патрульної поліції затримали водія трамваю в Одесі. Він перебував за кермом транспортного засобу в нетверезому стані.

Про це повідомляється на офіційній сторінці поліції України в соцмережі Facebook.

Правоохоронці склали на водія-порушника адміністративний протокол.

Один з користувачів мережі запитав про те, що саме наштовхнуло поліцейських на думку про алкогольне сп'яніння водія трамваю. Прес-служба жартома відповіла, що він "нерівно ходив по колії".

Також користувачі соцмережі уточнюється, що ця історія зовсім не є вигадкою.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Читайте також: У Львові поліція затримала за кермом п'яного ДАІшника

Нагадаємо, місяць тому в Одесі трамвай на повній швидкості зіткнувся з вантажівкою. В результаті півтора десятки людей потрапили до лікарень. Медики діагностували у них травми різної тяжкості.

Найбільше постраждала жінка-вагоновожатий, адже головний удар від зіткнення прийшовся на кабіну. У момент ДТП в салоні трамваю було два десятки людей. Правила порушив водій вантажівки, він їхав в одному напрямку з трамваєм, а потім у непередбаченому місці повернув наліво – напереріз трамваю.