У Стрию представники "Правого сектору" зірвали творчий виступ колишнього заступника голови Адміністрації президента Василя Базіва. Кілька десятків чоловік у камуфляжі вийшли на сцену, де Базів вів свою виставу "Бог та Україна", та облили його свинячою кров'ю.

Подія трапилась 18 вересня, повідомляють місцеві ЗМІ. Під час вистави один з учасників ПС звернувся до публіки, серед якої були учні місцевих шкіл. Він звинуватив Базіва у співпраці з Віктором Медведчуком, екс-главою АП і лідером партії СДПУ(о).

Під час цієї промови інший активіст ПС облив Василя Базіва кров`ю. Цікаво, що публіка у залі почала аплодувати цьому вчинку.

Читайте також: У "ДНР" з'явився напис "Слава Україні!" (фото)

Василь Базів, який народився у Стрию, був спічрайтером Леоніда Кучми та головним редактором газети "За вільну Україну". На початку 2000-х років він очолив аналітичне управління в АП під керівництвом Віктора Медведчука.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще