У вівторок, 22 вересня, на аеродромі Кременчуцького льотного коледжу під час навчального польоту впав малогабаритний вертоліт АК-1-3. На борту перебували двоє осіб.

Про це повідомила прес-служба місцевого управління ГосЧС.

"За попередніми даними, у машини відмовив двигун. Під час падіння у вертольоті відбулося механічне пошкодження лопатей головного і хвостового гвинтів - машина загорілася. Вибуху не відбулося", - йдеться в повідомленні ГосЧС.

Уточнюється, що вертоліт впав при зльоті на висоті близько трьох метрів від землі, після чого перекинувся. У салоні перебували двоє людей. Після медобстеження переломів, кровотеч і вивихів у них не виявлено.

Читайте також: Венесуела перекинула військових на кордон з Гайаною

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За інформацією керівника коледжу Володимира Головенського, стан курсанта та інструктора, що знаходилися на борту, задовільний.

Наразі на місці падіння вертольота проводять слідчі дії. До розслідування обставин НП приступить державна комісія Незалежного бюро з розслідування електронних пригод в судах цивільної авіації.