У селі Кам'яні Потоки під Кременчуком (Полтавська область) учасників антитерористичної операції на Донбасі хочуть поселити на пагорбах поруч зі звалищем.

Про це повідомляє "Hromadske TV".

Як з'ясували ЗМІ, депутати сільської ради своїм рішенням зарезервували найгірші в селі ділянки для учасників АТО, пояснивши, що ці землі орієнтовною площею 30 га - єдиний вільний земельний масив в межах населеного пункту. Однак громадські активісти з цього села відзначають, що вільні землі є і не на крутих схилах, а в центрі села.

Журналісти не змогли дізнатися позицію керівництва села. За їх словами, ні голови сільради, ні заступника на робочому місці не було.

Читайте також: Фото дня: "Лютік" готується повернутися на війну

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що спікер Верховної Ради Володимир Гройсман разом зі своєю родиною переїхав до розкішної квартири в Києві. Житловий комплекс розташований у Печерському районі столиці і має репутацію виключно люксового житла.