У п'ятницю, 25 вересня, на прикордонному пункті пропуску "Краковець", що на Львівщині, у автомобілі одного із подорожуючих прикордонники виявили мисливську зброю з набоями.

Про це повідомили в прес-службі ДПСУ.

За кермом позашляховика Land Rover був 64-річний громадянин Франції. За рішенням інспектора прикордонної служби транспортний засіб було направлено на поглиблений огляд, в ході якого, у багажному відділені авто виявлено цілий арсенал – дві одиниці нарізної мисливської зброї марки "TIKKA" та "DEMAS" з оптичними прицілами, одна гладкоствольна рушниця марки "BROWNING", мисливський ніж та 438 штук набоїв різного калібру. Жодних дозвільних документів на зброю у чоловіка не знайшлося.

Читайте також: На Закарпатті затримали сирійських нелегалів

По факту виявлення ознак кримінального правопорушення прикордонники направили відповідне повідомлення працівникам Яворівського РВ ГУМВС України у Львівській області. По прибуттю слідчої групи міліції зброю у громадянина було вилучено.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомлялося раніше, співробітники СБУ спільно з правоохоронцями знищили нарколабораторію в Дніпропетровську. Організатори незаконного виробництва галюциногенних препаратів обмінювали наркотики на зброю і боєприпаси.