Співробітники правоохоронних органів кваліфікували вибух під будівлею СБУ в Одесі, як терористичний акт. Про це повідомили в прес-службі МВС України в Одеській області.

За даними відомства, вибухотехніками було встановлено, що потужність вибухового пристрою, що спрацював вранці неділі, 27 вересня, дорівнює від п'яти до шести кілограм у тротиловому еквіваленті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також: Одеський суд звільнив комбата, звинуваченого в отриманні мільйонного хабара

Нагадаємо, в ніч на 27 вересня біля будівлі Управління СБУ в центрі Одеси по вул. Єврейській стався вибух. Внаслідок вибуху пошкоджено адміністративна будівля УСБУ в Одеській області.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще