У ніч на неділю, 27 вересня, в Києві в результаті сутички в кафе був убитий демобілізований боєць 12 окремого мотопіхотного батальйону.

Про це повідомляється на сторінці Київської міської спілки ветеранів АТО в Facebook.

"В ніч з 26 на 27 вересня, в кафе" Пальміра "на Колібріс, у Святошинському районі Києва, компанія учасників АТО відзначала демобілізацію третьої хвилі. Форма, ордени, сміх. Позаду був рік війни, попереду - нове життя. І це не сподобалося двом відвідувачам, які зайшли і спровокували скандал і бійку жартами про "захісничків". Хлопці викликали міліцію, але провокації тривали, потім зайшли дістали ПМ і почали стріляти. Людей, які захищали Батьківщину під "Градами", важко злякати пістолетом Макарова, тому один з нападників був змушений тікати дворами в бік Окружної, а другий стрибнув за кермо автомобіля і спробував сховатися. Рухаючись з місця він зачепив дівчину, випадкову відвідувачку кафе, і наїхав на Артема Приходько, демобілізованого бійця 12 окремого мотопіхотного батальйону. Артем від отриманих травм помер ", - розповіли в Союзі ветеранів.

Читайте також: Біля Горлівки на міні підірвався боєць АТО

Також там повідомили прикмети нападників. Перший - високий худорлявий блондин, світло-русяве волосся, зріст близько 190 см, був одягнений у спортивний костюм. Другий - худорлявий брюнет, зріст близько 170 см, зовні нагадує вихідця з Кавказу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Автомобіль - Audi А4 або А6 універсал, темно-синього кольору, пошкодження і подряпини спереду і на одній зі сторін, номерні знаки АА +3056 СМ. Може бути кинута в дворах або гаражних кооперативах, може бути без номерів", - додали в повідомленні.