Волонтери з Мостиського району, що на Львівщині відправилися в зону АТО із допомогою для українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-служба Мостиської РДА.

Загалом у зону АТО повезли понад 5 тонн вантажу. Це домашні продукти, зокрема - печиво, солодощі, домашні закрутки, котлети ковбаси. З одягу - гумові чоботи та дещо із обмундирування. Мостиські медики зібрали для наших захисників медикаменти.

Українським захисникам також передадуть генератори, батарейки та речі особистої гігієни. Волонтери взяли і 6 адресних посилок для солдатів військової частини протиповітряної оборони (ППО), які раніше дислокувалися у Волі Малнівській (Львівська обл).

Перед поїздкою автомобілі волонтерів освятили.

Читайте також: Дніпропетровські волонтери провели фестиваль допомоги воїнам АТО (фото)

Популярні новини зараз
Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали зимнім прогнозом Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Зібрані речі завантажили у два автомобілі, бус із причепом та броньовану машину "Оса". Разом із волонтерами на схід поїхав голова Мостиської райдержадміністрації Михайло Мартин.

Як повідомлялося раніше, волонтери обладнали український військовий корабель сучасним радаром.