Біля села Новополтавка Новобузького району Миколаївської області невідомі розстріляли 29-річного водія зерновоза.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Миколаївській області.

Міліція отримала 28 вересня близько 10 години інформацію про, що на трасі виявили труп чоловіка недалеко від села. Заявник розповів, що протягом тривалого часу водій вантажівки не відповідав на телефонні дзвінки. Він вирішив розшукати його і прибув на місце можливого перебування. Вже на місці, чоловік побачив на трасі "КамАЗ" з вантажем. Приблизно в двохстах метрах було тіло зі слідами вогнепальних поранень.

На місце події прибули співробітники Новобузького райвідділку. Після огляду вони виявили на тілі загиблого водія три вогнепальні поранення в спину. Міліціонери припускають, що водій намагався втекти від переслідування. Переслідувачі стріляли йому у слід.

Міліціонери на місці злочину загалом виявили сім стріляних гільз від травматичної зброї.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Читайте також: У Сімферополі невідомий розстріляв карету швидкої

Правоохоронці зазначають, що у загиблого не взяли нічого. Гроші та документи залишилися при ньому. Також зловмисники не чіпали і автомобіль з вантажем зерна. У міліції розглядають версію конфлікту на дорозі.

Тіло вбитого водія направили на судово-медичну експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство".

Нагадаємо, раніше у Києві в Оболонському районі сталася стрілянина. Під час неї був поранений чоловік.