Близько п'ятидесяти одеситів вчора ввечері, 4 жовтня, перекрили проїжджу частину на вулиці Михайла Грушевського, виступаючи проти тривалого відключення води.

Про це пише Сегодня.

"Таким чином мешканці будинку № 39/1 привертали увагу влади і служб до своєї проблеми: ось уже 4 дні вони живуть без води", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Волинські шахтарі перекрили трасу Ковель-Львів і йдуть на Київ

Протестувальники обурились, оскільки багато хто має маленьких дітей, а комунальники казали тільки: "Чекайте!".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Нам відсутність води пояснили тим, мовляв, це нова будівля і не все ще налагоджено", - розповіли виданню співробітники розташованого в будинку гастроному, а місцеві мешканці додали, що вода потекла з кранів одразу після акції протесту - сьогодні до ранку.

За словами управдома, вода не повністю була відсутня, а подавалася під низьким тиском. На 18-поверхову новобудову його не вистачало.

"Оскільки не всі дома в нашому житловому комплексі здані в експлуатацію, воду нам поставляють за тимчасовою схемою, з будмайданчика. З чим було пов'язано це низький тиск так і залишилося незрозумілим, але представники водопостачання ввечері все оглянули, покрутили якісь гайки і вода пішла ", - сказав він.