О 12:25, 7 жовтня, в районі населеного пункту Троїцьке російсько-терористичні угрупування обстріляли український опорний пункт протитанковими керованими ракетами.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"На ньому якраз проводилися інженерні роботи. Загалом сепаратисти здійснили два пуски. В результаті одна з ракет потрапила у екскаватор і четверо українських військовослужбовців отримали поранення", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Троє бійців АТО повернулися з Італії з новими протезами рук (фото)

Після обстрілу українці повідомили про інцидент представників місії ОБСЄ. На місце оперативно прибув патруль міжнародних спостерігачів, які все задокументували.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Зараз опрацьовують питання проведення екстреної зустрічі Трьохсторонньої контактної групи.

"Цей обстріл став єдиним випадком порушення мирних домовленостей зі сторони противника з 30 вересня цього року", - підсумував спікер АТО Анатолій Стельмах.