Після створення логотипу "Червоний мак", що символізує жертв бойових дій в Україні, у студію дизайну 3Z Studio у Харкові надходили погрози від невідомих.

Про це повідомив власник студії дизайну Сергій Мішакін - передає УНН.

"Ми не мали ворогів, але коли з'явився логотип "Червоний Мак", на порталах сепаратистів були публікації про нашу студію, обіцяли підпалити", - розповів господар 3Z Studio Сергій.

За його словами, у пожежі знищено комп'ютер і кондиціонер.

У прес-службі УМВС України у Харківській області було повідомлено, що у центрі міста у середу 7 жовтня, відбувся підпал дизайнерської студії: невідомі розбили каменем вікно, після чого кинули пляшку із займистою рідиною.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Читайте також: На Київщині вибухнула квартира кандидатки у депутати: двоє загиблих

Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за статтею "умисне знищення чи пошкодження майна". Умови статті передбачають позбавлення волі до 10 років. Триває розслідування.

Нагадаємо, минулої ночі у Харкові, о 02:30, на вулиці Харківських Дівізій відбулася надзвичайна подія. За словами мешканців, злочинці підпалили легковик.