У п'ятницю, 9 вересня, Азовська морська екологічна інспекція подарувала маріупольської військової частини прикордонників №1372 катер "Калкан".

Про це повідомляє кореспондент УНН.

Свято організували на водній станції Маріупольського загону морської охорони. На захід прибув голова Донецької обласної ВГА Павло Жебрівський, керівник Азовської морської екологічної інспекції Григорій Зуб, глава Східного обласного управління Держприкордонслужби Сергій Бідило, а також влада Маріуполя.

Павло Жебрівський вручив декільком представникам прикордонної медалі за особливий внесок в оборону міста.

Читайте також: Київські поліцейські презентують свій рок-гурт

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Я хочу, щоб цей військовий катер став тим заслоном, який не пустить російського агресора на українську територію. Я переконаний, що маріупольці, які час від часу говорять про те, що відводять зброю, і Маріуполь стає менш захищеним, усвідомили, що президент України , і уряд, і військово-цивільна адміністрація спільно зі Збройними Силами України зроблять все для того, щоб жоден ворожий чобіт не ступив на нашу маріупольську землю ", - підкреслив Жебрівський.

Відзначимо, максимальна швидкість "Калкана" - 30 морських вузлів. Мореплавність - до 4 балів.