Упродовж доби, 11 жовтня, ситуація на Донбасі у зоні проведення антитерористичної операції була досить спокійною. Українські військові зафіксували два випадки вогневої провокації з боку сепаратистів.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"О 22:55 російсько-терористичні угрупування вели вогонь по українських позиціях в районі Широкиного. Зі стрілецької зброї в 0:35-0:37 вони обстріляли позиції військових ЗСУ в районі Новотроїцького", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Спостерігачі не зрозуміли, звідки вчора стріляли по Донецьку

За словами спікера прес-центру Леоніда Матюхіна, "українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали", дотримуючись Мінських угод.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, збереження режиму тиші на Донбасі сприяє відновленню інфраструктури та можливості допомагати місцевому населенню.

Наприклад, бійці Нацгвардії привезли у село Мирна Долина Попаснянського району Луганскої області продукти для пенсіонерів.

Гроші на них, а також конкретні пакунки передали місцеві бізнесмени.У результаті вийшло 500 пакунків з продуктами та матеріалами першої необхідності.