Біля кордону з Росією у с. Красна Талівка Станично-Луганського району на фугасі підірвалася автівка, в якій перебувало дев'ятеро військових. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

Інцидент стався під час об'їзду прикордонної території. Поранення отримали троє прикордонників.

Постраждалих доставили до Біловодської районної лікарні, де їм надається медична допомога.

"На Луганщині продовжують "працювати" диверсійні групи терористів. На цей раз військовослужбовців було поранено недалеко від кордону з Росією, що вказує на те, що фугас могли закласти диверсанти, які зайшли з території сусідньої держави", – зазначив очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Читайте також: Двоє солдатів підірвалися на розтяжці у Станиці Луганській

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"КрАЗ", в якому перебувало дев'ятеро прикордонників, підірвався на фугасі. Троє прикордонників, які були в кузові, отримали важкі травми. Їх відправлять сьогодні-завтра до Києва. Життям решти хлопців нічого не загрожує, їм надали медичну допомогу в районній поліклініці", - сказав "Знай" керівник прес-служби Держприкордонслужби Олег Слободян.

Однак у прикордонній службі наголосили, що поки рано робити висновки, що фугас - справа рук ДРГ.

"На тій території, де сталася НП, раніше велися бойові дії. Можливо, фугас був закладений ще тоді", - зауважив Слободян.

За його словами, наразі це з'ясовує оперативна группа.