В Полтавській області сталась дорожньо-транспортна пригода за участі військовослужбовців. В результаті один боєць загинув. Ще один отримав травми різної тяжкості.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області.

Подія сталася 15 жовтня о 18:50 на 134-му кілометрі дороги сполученням "Київ — Харків" неподалік від села Олексіївка Гребінківського району.

Правоохоронці попередньо з'ясували, що вантажівка "Урал" рухалась у напряму Києва. Вона зіткнулась з тягачем "Рено Магнум" з цистерною, яка була припаркована на узбіччі.

43-річний сержант Збройних сил, який кермував "Уралом" загинув на місці. Його пасажир, 44-річний рядовий отримав травми.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Водій тягача в результаті ДТП не постраждав.

Через зіткнення на дорогу вилився бензин, який везли військові. На час з'ясування обставин аварії рух транспорту у напрямку Києва обмежили.

Читайте також: На Тернопільщині чоловіка збили три автомобілі (фото)

Наразі дорогу відкрили через відсутність загроз учасникам дорожнього руху.

Правоохоронці продовжують встановлювати обставини ДТП.

Відомості про аварію внеси в реєстр досудового розслідування за статтею Кримінального кодексу "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого".

Винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.