Вчора у Солом'янському районі Києва сталась бійка за участі кандидата в депутати від однієї з політичних сил та місцевих мешканців.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС в Києві.

Обидві сторони конфлікту подали до міліції заяви про нанесення їм тілесних ушкоджень.

"Вчора о 16.35 до Солом'янського райуправління київської міліції надійшло кілька повідомлень: на вулиці Гетьмана біля одного з будинків відбувається підкуп виборців та бійка. За місцем виклику до правоохоронців звернувся кандидат у депутати. Чоловік повідомив, що двоє громадян пропонували жителям будинку за грошову винагороду розвісити на вікнах своїх осель агітаційні плакати однієї з політичних сил. У результаті між заявником та місцевими мешканцями виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину. Чоловік викликав працівників міліції та звернувся із заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень", - сказано у повідомленні.

Читайте також: У Маріуполі побилися члени виборчої комісії (відео)

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Його опоненти повідомили міліцію про те, що представник однієї з політичних сил проводив передвиборну агітацію серед місцевого населення, коли до нього підбіг невідомий, який згодом виявився кандидатом у депутати і, знімаючи на свій мобільний телефон, накинувся на агітатора. Конфлікт переріс у штовханину.

Міліція розпочала кримінальні провадження за статтею Кримінального кодексу України "умисне нанесення легких тілесних ушкоджень".