У п'ятницю, 16 жовтня, в міліцію Кривого Рогу зателефонували і повідомили, що в школі по вулиці Косигіна закладено бомбу.

Правоохоронці прибули на місце подій і евакуювали зі школи 316 учнів, а також 46 співробітників навчального закладу, передає прес-служба МВС у Дніпропетровській області.

Після ретельної перевірки будівлі вибухівку так і не виявили.

Читайте також: На Троєщині замінували автівку (фото)

Після цього правоохоронці встановили, що школу "замінував" один з учнів - 11-річний шестикласник. Хлопчик розповів, що він прийшов вранці в школу з запискою від батьків з проханням звільнити його від уроків з причини хворої руки. Коли школяр йшов додому, він вирішив розважитися і зателефонував у міліцію зі свого мобільного.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У хлопчика вилучили телефон і sim-карту.

Даний інцидент занесли в ЕРДР з кваліфікацією за статтею "завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності" кримінального кодексу з санкцією від 2 до 6 років позбавлення волі.