Сьогодні місцеві жителі Бердянська Запорізької області можуть спокійно готувати їжу на газовій плиті.

Як повідомляє Новое время, в місті закінчилися роботи з відновлення подачі газу. Окрім міста страждали від цього населені пункти Луначарське, Роза, Шовкове і Нововасилівка.

Всі ці населені пункти сьогодні повністю підключені до газу. Також триває підготовка до підключення окремих районів міста, але майже 98 відсотків бердянців забезпечені газом.

Співробітники ПАТ "Запоріжгаз" зазначили, що кілька домів ще не підключені, бо господарів не було вдома, а без дозволу вони цього не могли зробити.

У цій справі порушили кримінальне провадження і розглядають версію, що хтось навмисно припинив подачу газу, пошкодивши труби.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Насправді місцеві жителі самі винні. У газеті і по місцевому телебаченню йшов рядок про те, що 15 числа не користуватися газовими плитами, бо йтимуть роботи. У цей час деякі люди готували, тому все місто залишилося без газу. Тепер служби повинні підключати газ до кожної квартири, що зайняло стільки часу", - розповіла "Знай" місцева жителька Діна Величко.

"Насправді газ в мікрорайоні "Гора" дали ще в неділю, а до цього часу було багато незручностей - неможливо голову помити, їжу приготувати, ще й холоди насуваються. Осінь в місті холодна, вітер сильний. Зате виріс попит на електричні плити. Тепер бердянці до усього готові", - прокоментувала "Знай" Вікторія.

Читайте також: Бердянськ замерзає: місто третій день відключений від газопостачання

Нагадаємо, що газу в місті не було тиждень, його відключили 15 жовтня.