У столиці продовжують тліти торф'яники, незважаючи на дощі, які накрили столицю.

Про це повідомили в ГСЧС Київської області.

"Всього в 11 районах Київської області зафіксували 22 вогнища тління торфу - в Києво-Святошинському, Вишгородському, Васильківському, Броварському, Обухівському, Бориспільському. Загальна площа спалаху складає близько 114,56 га", - повідомили рятувальники.

Читайте також: Столиця знову задихається від смогу

При цьому кияни продовжують скаржитися на їдкий запах диму вранці, а деякі навіть стверджують, що через смог на вікнах з'явилася сажа.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"За три дні через тління торфовищ на зовнішніх вікнах і москітних сітках з'явився чорний наліт сажі! Довелося все вимивати - адже коли настане суха погода, ця гидота може потрапити в квартиру", - зазначив житель столичних Березняків Віталій Протасов.

"Коли мила віконні сітки, то весь час лилася сіра вода. Запах гару нічим не можу вивести! Довелося все замочити в сильному розчині миючого засобу", - зазначила киянка Анжела Коваль, передає Киев.Сегодня.