В Одесі міліціонери затримали трьох чоловіків, які грабували квартири. Координатором групи виявився співробітник міліції райвідділу. Повідомляє прес-служба ГУ МВС в Одеській області.

Банда скоїла ряд квартирних крадіжок. Прокуратура міста спільно з працівниками управління карного розшуку Одеси встановили автомобіль крадіїв та склад злочинців. Їх затримали на місці злочину. Злодюжками виявилися 36-річний та 38-річний одесити. Ватажок банди намагався втекти на авто, на якому потрапив у ДТП.

З квартири викрадачі винесли золото на 100 тис.грн, хутряні вироби на 60 тис.грн. В авто знайшли "професійний набір": відмички, ключі, електронні чипи від вхідних дверей.

Усі співучасники перебувають у СІЗО. Вони можуть сісти за грати на термін від трьох до шести років.

У клубі Кривого Рогу банда наркобарона розстріляла відвідувачів (відео)

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що навесні київська міліція затримала трьох уродженців іншої країни, які "обчищували" квартири. Під час операції капітан міліції отримав ножове поранення. Після чого застосував пристрій для відстрілу гумових куль. Злодій отримав забій правої гомілки.