Столична міліція просить небайдужих громадян допомогти встановити місцезнаходження 36-річної Людмили Шістко. Її підозрюють у сутенерстві та втягненні інших осіб в заняття проституцією.

Про це повідомляє "Знай".

"Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми у Києві розшукує Шістко Людмилу Анатоліївну, 1979 року народження. Вона – уродженка міста Кам'янець-Подільський Хмельницької області. Підозрюється у сутенерстві та втягненні в заняття проституцією других осіб", - розповіли у столичній прес-службі.

Там уточнюють, що останнім часом Людмила мешкала на території Київської області. Правоохоронці просять всіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження цієї громадянки, негайно повідомляти за телефоном "102".

Читайте також: Торговець людьми намагався вивезти чотирьох українок до Росії

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На своїй сторінці у соцмережах востаннє Людмила була 18 вересня.

"Світом правлять гроші, зброя, наркотики, споживчі відносини, секс за гроші. Світ перевернувся. Яке майбутнє?" - викладає свої думки Людмила.

У неї багато світлин із трьома дітьми. Старшій дівчинці років – 15, молодшій дитині – близько двох. Зокрема є фото із співаком та продюсером Потапом (Олексієм Потапенко).