Родичі шукають 23-річну Анну Танцюру, яка зникла в ніч з п'ятниці на суботу (31 жовтня). Востаннє дівчину бачили близько 4-ої ранку.

"Вона попрощалась із подругами на вул. Нижньою́рківській, 31, і додому не повернулася. В районі Куренівського парку знайшли сумку з речами та документами. Вони зараз знаходяться в міліції. А де Анна – невідомо. Родичі та друзі дуже хвилюються", - повідомляють у соцмережах.

Читайте також: Двоє осіб зникли безвісті в одеській аварії - Саакашвілі

Додають, що дівчина була вдягнена в шкіряні штани, куртку, зелені черевики, жовтий шарф та червоні окуляри. Із собою мала жовту картату ковдру.

"Зріст – 165 см, очі блакитні, волосся кучеряве світло-русяве. Дуже гарна і талановита дівчина з мого міста", - написала її знайома.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери у червні отримають "потрійну" надбавку до виплат: хто у списках Повірка лічильника вважатиметься незакінченою: комунальники нагадали про важливий нюанс З такими платіжками доведеться влаштовуватися на другу роботу: тариф піднімуть більш ніж удвічі Повістку вручать прямо на дивані: ТЦК отримали право заходити у помешкання українців
Показати ще

Якщо маєте будь-яку інформацію про те, де зараз знаходиться Анна, зателефонуйте мамі, Ліні Олександрівні, за номером 063-612-23-50. Або Юхиму – 063 389 82 31.