Бойовики "ЛНР" застосовують тортури до арештантів СІЗО. Двоє чоловіків більше не змогли терпіти систематичні знущання та побиття, і вирішили покінчити життя самогубством, розпоровши животи. 23-річний Євген Тіханькин помер наступного дня. Повідомляють Новини Миколаєва.

Мати померлого намагалася через місцеві ЗМІ донести правду, але ніхто не погодився. Начальник в'язниці говорить, що не в курсі, хто вбив сина, бо сам особисто там не був.

Євген чекав на вирок суду протягом двох років. Судові інстанції в республіці просто не працюють і не поспішають вирішувати подальшу долю арештантів.

Відомо, що у слідчому ізоляторі Луганська систематично відбуваються порушення прав людини. Це вже стало "доброю традицією" дозволяти так "виховувати" заарештованих.

У день трагедії керівництво СІЗО дозволило людям із зброєю, в масках та камуфляжі зайти на територію ізолятору. Родичка одного із ув'язнених говорить, що рейди проводять бойовики "ЛНР", які у такий спосіб розважаються чи проходять тренування.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

"Ці люди створили своєрідний "коридор побиття", і протягом години змушували арештантів проходити через нього. Це не вперше людей принижують та б'ють", - додає жінка.

Правозахисників не пускають до підсудних. Люди в тюрьмах на окупованих територіях позбавлені будь-яких прав.

Читайте також: Названа найкриміногенніша область України

Родичі збиралися сьогодні, 2 листопада, зустрітися біля "будинку правління "ЛНР", щоб звернутися до нової влади з проханням взяти під контроль ситуацію в СІЗО.