У місті Мукачево Закарпатської області медсестра центральної районної лікарні довела до сліз лікаря-добровольця, який прибув із зони проведення АТО, і йому потрібна була медична допомога.

Про це на своїй Facebook-сторінці написала волонтер Наталя Ремінец.

Чоловікові стало зле в поїзді, і його відвезли в ЦРЛ Мукачева, де йому нахамила одна з медсестер.

"... Герой потрапив в нашу ЦРЛ, де його зустріла медсестра, яка почала грубити і кричати, що він наживається на простих людях, навіщо він йшов на передову, що через таких, як він, у нас війна ... Вона довела Героя до сліз ", - розповіла волонтер.

Читайте також: У Дніпропетровськ привезли сімох бійців АТО з кульовими пораненнями

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

В результаті військовослужбовець поїхав у військовий госпіталь, де йому були раді і надали необхідну допомогу.

"Знайшов військовий госпіталь, де його радо зустріли, надали медичну допомогу, нагодували ... Ділюся я цією історією для того, щоб всі знали своїх Героїв ... Скажіть, це нормально, що наші Захисники, які віддають своє життя і здоров'я, зовсім без грошей? Коли, нарешті, наша влада почне думати про людей? Коли, нарешті, ми будемо одним цілим? Коли влада буде з народом? " - обурилася Наталя.