У Маріуполі 32-річний чоловік протягом кількох місяців розбещував свою 12-річну падчерку. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

Наприкінці жовтня мати дівчинки поверталася додому і через вікно побачила, як її дитина залишає ліжко чоловіка. Не гаючи часу, вона повідомила про це в міліцію. На місце події одразу виїхали правоохоронці. Зловмисника затримали. Він був напідпитку і опору працівникам міліції не чинив. Чоловік у всьому звинувачував спиртне і щиро розкаювався у вчиненому.

Читайте також: На Харківщині чоловік зґвалтував п'ятирічну дитину

Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Маріупольського МУ Валерій Шаповалов розповів, що під час розслідування з'ясувалося - незаконні дії почалися з літа і тривали дотепер. Вдома у родини також знайшли продукцію порнографічного характеру. Наразі її в якості речових доказів долучили до матеріалів кримінального провадження.

Ґвалтівнику загрожує до 8 років позбавлення волі, зараз він перебуває під арештом.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

З дитиною та її матір'ю буде працювати психолог, який допоможе їм повернутися до нормального життя.