Майже 5 тисяч осіб захотіли стати патрульними поліцейськими у Тернополі. Про це повідомляє УМВС Тернопільської області.

За словами заступника начальника обласного управління міліції Олега Ляховича, у період з 14 жовтня по 4 листопада анкети заповнили 4630 претендентів. З них 68% - онлайн, решта принесли документи та заповнили заяви самостійно. 2165 анкет подали тернополяни, 1700 - мешканці області і 688 - з інших регіонів краю.

З понеділка, 9 листопада, розпочнеться початок відбору. Стартує він з тестування на загальний розвиток. Далі претендентів чекають заліки по фізпідготовці та військово-лікарська комісія. Потім кандидати поспілкуються з психологами.

Читайте також: Хатія Деканоідзе стала главою Національної поліції

Тих, хто пройде ці етапи бездоганно, зарахують на навчання до патрульної поліції. Початок занять заплановано на кінець січня, проходитимуть вони у Львові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нові поліцейські патрулі вийдуть на вулиці Тернополя після закінчення двохмісячних навчань. Серед них буде 65% чоловіків і 35% - жінок.

Нагадаємо, 5 листопада набір у нову патрульну поліцію стартує також у Маріуполі.