Причиною пожежі на складі боєприпасів в Сватовому Луганської області стала недбалість посадових осіб. Про це заявив головний військовий прокурор України, заступник генпрокурора Анатолій Матіос в ефірі hromadske.tv.

"Причиною пожежі на складі боєприпасів в Сватовому стала недбалість посадових осіб, зокрема, начальника цього складу", - сказав він.

Нагадаємо, що пожежа на військових складах в Сватовому Луганської області сталася 29 жовтня. Всього на складах знаходиться близько 3,5 тисяч тонн боєприпасів.

Читайте також: Зруйноване Сватове після вибухів на артскладах (фото)

У Генштабі заявляли, що однією з версій пожежі є теракт. Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука розповів, що згідно з рапортом військовослужбовця, нібито був зафіксований пуск двох ракет у напрямку складу боєприпасів. У той же час, за його словами, допускається і необережне поводження з вогнем. У Міноборони водночас заявили, що до пожежі в Сватове призвели дії супротивника.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще