В день виборів в Мелітополі за порядком на виборчих дільницях спостерігають не лише співробітники правоохоронних органів, а й так звана "Охрана порядка", повідомляє "Опора".

Як йдеться в повідомленні, молоді люди, віком від 20 до 30 років, спортивної статури із червоною пов'язкою на руці знаходяться на кожній виборчій дільниці. Спостерігач від "Опори" поспілкувалась з цими хлопцями на дільницях № 230738, 230732.

Читайте також: У Запоріжжі сьогодні масово перестали працювати ліфти

"Імена називати вони відмовились, на запитання відповідають невпевнено. За їхніми словами, допомагають правоохоронцям забезпечувати порядок на дільницях на громадських засадах" - говоріть спостерігачі.

Також, зранку були випадки, коли "Охрана порядка" намагалася зайти в приміщення, де проходить голосування, аби там спостерігати за порядком. Та члени комісії і спостерігачі швидко їх вивели за межі дільниці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Напередодні, 13 листопада, на телеканалі "МТВ – Плюс" народний депутат України Євген Балицький, під час брифінгу із журналістами закликав чоловіків прийти і допомогти "Опозиційному блоку" забезпечити спокій на дільницях міста та повідомив, що їхньою партією будуть створені добровольчі батальйони для забезпечення громадського порядку.

Двоє хлопців на дільниці 230738 підтвердили, що вони працюють на безоплатній основі на прохання "Опозиційного блоку". На іншій дільниці відповідати на таке питання відмовились.