В поліції кажуть, що підстрелений минулої ночі на столичній вулиці Тимошенко 56-річний Олександр Рувін вже переніс одну операцію. Йому тричі невідомий вистрелив у стегно.

"Але кулю поки не дістали. За попередньою інформацією в чоловіка стріляли з вогнепальної зброї. З місця події ми вилучили гільзи. Зараз вони на експертизі. Слідство з'ясовує - чи пов'язаний напад із професійною діяльністю", - кажуть "Знай" в прес-службі столичної поліції.

В Київському науково-дослідному інституті судових експертиз Мінюсту кажуть, що про жодні погрози в адресу свого начальника не чули.

"Ми дізналися про напад на нього так само, як і ви. Сьогодні зранку. Припущень ніяких немає", - переконують.

Читайте також: У столиці підстрелили посадовця Міністерства юстиції (фото, відео)

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У серпні цього року інтернет-ресурс "Антикорупційний портал" написав, що саме інститут, який очолює є Рувін, фальсифікував експертизи щодо справ кримінальних справ проти Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Робив експертизи по активістах Євромайдану та Автомайдану. Також, Інститут робить експертизи щодо Ізваринської та Іловайської трагедій та збитого над Луганської областю літака ІЛ-76.