Пропускний пункт в Новотроїцькому відновив роботу.

Як повідомляє ТСН, його атакували терористи.

Відомо, що прикордонники оперативно і без паніки організували відхід місцевих жителів у укриття, спеціально приготовлені для цього.

У результаті атак бойовиків з мінометів ніхто не постраждав. Все ж ситуація викликала побоювання у співробітників Донецької обласної адміністрації.

Глава ОДА Павло Жебрівський заявив, що атака бойовиків на Новотроїцьке відбулась з окупованої терористами "ДНР" території.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Він завив, що в цей час на території пункту знаходилося багато жінок і дітей, які купували продукти харчування, які відсутні на території самопроголошеної "ДНР".

Жебрівський занепокоєний тим, що атаки сепаратистів можуть загрожувати безпеці мирних жителів на території Новотроїцького. Він пригрозив закрити контрольний пункт, якщо терористи продовжать його атакувати.

Прес-секретар донецького відділення прикордонників Світлана Савчук заявила, що відомство також вживе заходів у разі ескалації ситуації.

Читайте також: Бойовики "ДНР" атакували Красногорівку з мінометів

Нагадаємо, що сьогодні терористи "ДНР" здійснили 12 атак на позиції українських військових і населені пункти.